onsdag 2. november 2011

Limoncello !

 På din ferie her i Italia, er dette noe du burde SMAKE på, typisk for Italia:

Serveres gjerne etter middag, kaldt i små glass. Smaken for meg, har nå blitt assosiert med:  sommer, sol, italia - med andre ord, veldig godt, men ja, også litt sterkt.


Info fra wikipedia:
Limoncello is an Italian lemon liqueur mainly produced in Southern Italy, especially in the region around the Gulf of Naples, the Sorrentine Peninsula and the coast of Amalfi and islands of Procida, Ischia and Capri, but also in Sicily, Sardinia, Menton in France, and the Maltese island of Gozo. Traditionally, it is made from Sorrento lemon peel, though most lemons will produce satisfactory limoncello.

1 kommentar:

  1. Jaaaa har flasker med både sitron og aprikoser! fra vår siste Italiatur. Hadde jo en uke på Amalfikysten og bare fargen Helen var nok til at jeg måtte hamstre å ta med hjem :-)

    SvarSlett

Har du spørsmål til innlegget ? Skriv det gjerne her.