mandag 13. april 2015

Spisesteder i Orvieto...

...er det mange av her ! Som nevnte i et annet innlegg, ville jeg foreslå å ta en avstikker, inn i smug som dette, etter å ha gjort unna litt sightseeing, spis lunsj !


Hvor skiltet vil fortelle deg at her kommer du til en liten, søt Trattoria da Carlo, som er familiedrevet av mor og sønn:Sommerstid sitter man ute, på gårdsplassen, ikke mange bord her, så vær litt tidlig ute. Lunsj her starter kl. 13 - 15.


Denne portalen fører oss også vekk fra hovedgaten, og mot en av mine favoritter....: Husk å kikk opp i himlingen her, på venstre side aner du rester av et fresco maleri:


Ristorante Antico Bucchero:


Her er det også uteservering, på motsatt side av inngangen, under parasoller. Hvis det er sesong, anbefaler og smake på pasta med trøfler - en enkel rett men åhhh såååå smakfull.


Orvieto er godt merket, da byen er litt "labyrint-aktig" :


Hovedtorget, foran Orvietos stolthet, den utrolig flotte Duomo'n......flere spisesteder bortover her også, og helt i enden av raden med restauranter, finner du "gelateria" - iskrems utsalget, og selvsagt er det flere steder du får kjøpt is, men denne er utrolig populær.


Denne restauranten ligger på vei opp mot Duomo'n:


Bare ta en liten kaffe pause, eller et deilig glass med hvitvin, og da kanskje Orvieto Classico? Mens man bare ser på livet:


Her fra veien som fører opp til torget jeg alt har vist dere, og som dere ser...ja, her troner Domkirken:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål til innlegget ? Skriv det gjerne her.