mandag 22. mai 2017

Fotografering av Villa Helena.

Gjør vi innimellom, få ett nytt perspektiv på bildene, og stadig har jo noe forandret seg litt her og der. Denne gangen har vi fått tak i en fotograf, som også bruker drone ! Noe vi har vært på utkikk etter.

Så idag var dagen, hvor Sean ankom. Han er halvt engelsk og italiensk. Jeg har da dillet og dallet...stylet litt og gjort det så fint jeg kunne.

Gartner hadde holdt på i flere dager med hagen, så alt skulle være til rett for en bra foto shoot. Litt bilder tatt av meg, før proffen tok over.

Blomster hentet fra kjøkken hagen:


 Rose  blomstring for tiden på Villa Helena, så da er det bare å kutte av en tul pynt, her til  soverommet i 2 etg:


Jeg har denne gangen også, dekket spisebordet, her fra 2 etasje, jeg syns det ser så inbydene ut, og gjør seg på bildet, men denne gangen kun her opp, jeg lot spisebordet i allroomet være enkelt.


Min kjære ble jaget fra pulten sin, og jeg fant har her, i kose stuen i 2 etg, bare ikke rør de putene, før Sean har gjort jobben sin !


Perfekt vær til foto seansen. I år fikk vi endelig kjøpt nye solseng puter ! Jeg har vært på utkikk etter akkurat disse her, grønn og hvit stripet, men de hadde kun 6 igjen.....og jeg har 8 solsenger.


Da skal en liten videosnutt også bli laget, så det skal bli spennende å vise dere, når den er klar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål til innlegget ? Skriv det gjerne her.